Kernwaardes

Wij zijn als groep het beste stoffeerbedrijf van Nederland. Dit hebben we bereikt door onze nuchtere aanpak. We weten waar we staan en waar we naar toe willen. Dit bereiken wij door ons niet te laten meesleuren door waan van de markt, maar geloven in en vast houden aan onze eigen kracht en werkwijze.

Door de grote kennis en ervaring binnen ons bedrijf en onze nuchtere blik op de wereld kunnen we ambitieus zijn, zonder de risico’s uit het oog te verliezen. Door onze nuchterheid zijn wij een stabiele partner voor onze klanten en leveranciers.

De passie en het enthousiasme waarmee ons team zich dagelijks inzetten is voelbaar en werkt aanstekelijk. Dat geeft energie aan onze klanten en partners en maakt de trots binnen ons bedrijf.

Ons vak is heel mooi, maar ook zwaar werk. Als je daar geen enthousiasme voor kan opbrengen, kost het je te veel energie. Binnen ons team merken wij dat wij er juist energie van krijgen. Enthousiasme is de drijfveer van ons bedrijf.

Door te investeren in het vakmanschap werken wij hard aan de toekomstbestendigheid van ons bedrijf en ons hele vakgebied, want in onze visie is vakmanschap hét antwoord op een snel veranderende wereld. Het is de specifieke combinatie van kennis, houding en vaardigheden die nodig is om ons vak met succes te kunnen uitoefenen. Nu en in de toekomst.

De liefde die wij hebben voor ons vakmanschap delen wij graag met onze klanten en teams. Daarom hebben wij binnen de groep de Iedema Academy ontwikkeld, zo bent u altijd verzekerd van een vakspecialist.

Als specialist in vloer- en raambekleding staat vakmanschap centraal en zijn wij voortdurend op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen in ons vakgebied. Zo blijven onze medewerkers zich continu ontwikkelen en blijft de hoge kwaliteit van product en dienst gewaarborgd.

We vinden het belangrijk om talent de ruimte te geven binnen onze organisatie met een effectief en overzichtelijk opleidingstraject. Daarom bieden we een op maat gesneden vakopleiding aan tot (Iedema) Stoffeerder. In dit leer-werktraject, onder begeleiding van een ervaren Iedema Stoffeerder, volgt de leerling specifieke trainingen op het gebied van vakkennis, projectverwerking, veiligheid en gezondheid. Na drie jaar kan hij doorstromen naar de functie van Iedema Stoffeerder.
Bekijk onze vacatures

Door de bevlogenheid van onze medewerkers zien wij elke dag mogelijkheden om het nog een beetje beter te doen. Bij Abeln durven we onze nek uit te steken om iets nieuws te proberen dat afwijkt van het gebaande pad, zoeken wij naar de échte oorzaken van problemen en fouten worden daarbij juist als leerervaring gezien. Dit leidt elke dag tot verbeteringen en dat is merkbaar voor onze klanten. De bevlogenheid is ook aanstekelijk; voor collega’s onderling en voor onze partners in de uitvoering en op de bouwplaats.

Geschiedenis

Al sinds onze oprichting in 1953 gaan voor lange termijn relaties door oplossingsgericht te denken en duurzame partnerships aan te gaan. Als onderdeel van Iedema Projectstoffeerders kunnen we bovendien ook meedenken over meer dan alleen ons eigen specialisme. Hierdoor kunnen wij een totaalpakket bieden aan afbouwwerkzaamheden en projectstoffering.

Opgericht in 1953
Al sinds onze oprichting in 1953 gaan voor lange termijn relaties door oplossingsgericht te denken en duurzame partnerships aan te gaan.
Overname door Iedema
Op 31 mei 2018 is de overname van Abeln Stoffering door Iedema succesvol afgerond. Een nieuwe stap naar landelijke dienstverlening.
Nieuw managementteam
In 2020 wordt een nieuw MT gevormd voor Abeln Stoffering en Iedema Projectstoffeerders. Betere dienstverlening door betere integratie.
1 januari 1953
31 mei 2018
26 maart 2020
Wilt u meer informatie of bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

NEEM CONTACT MET ONS OP.