DÉ OPLOSSING VOOR FLEXIBELE INDELING

Gaat u verbouwen of nieuwbouwen en zoekt u een facilitair goede en eenvoudig beheersbare computervloer? Neem dan contact met ons op

Onze computervloer is een ruimtebesparend en eenvoudig facilitair vloerbeheersysteem voor het oplossen van technische beperkingen. Het biedt voldoende ruimte om bekabeling van computers, printers en andere apparatuur netjes onder de vloer te organiseren. Het is ook zeer effectief voor vloerverwarming en centrale verwarming.

Er zijn diverse opties die u over onze computervloer heen kan leggen, dus het voltooien van uw vloerontwerp is snel en eenvoudig, met stroom en gegevens precies waar u ze nodig hebt.

Het veranderen van een ruimte is ook eenvoudig: de vloerpanelen van 500 x 500 mm zijn eenvoudig te verwijderen voor nieuwe bekabeling. Dit zorgt voor snelle en eenvoudige toegang tot een verscheidenheid aan vloerdozen voor data-, stroom- en communicatieverbindingen.

Door gebruik te maken van akoestische barrières kan de algehele akoestiek van de computervloer worden verbeterd.

COMPUTERVLOER

Het toepassen van een computervloer heeft grote voordelen t.o.v. een standaard dekvloer. Door de verhoging van de vloer ontstaat ruimte waarin kabels en leidingen weggewerkt worden. Onze vloeroplossing heeft de volgende voordelen:

Dunne ondervloer
Andere ondervloersystemen werken met een houten of calciumsulfaatvloer, die doorgaans 30 mm dik is. Maar bij onze computervloer is de staalplaatvloer slechts 2 mm dik, waardoor je veel meer ruimte hebt voor kabels en andere voorzieningen.

Weinig ruimteverlies
Het gebruik van traditionele systemen vermindert de hoogte tussen vloer en plafond. Onze computervloer maakt met zijn geringe hoogte optimaal gebruik van de hoogte van vloer tot plafond.

Raamhoogte
Het lage profiel heeft een positief effect op de raamhoogte in een ruimte. In veel landen schrijven veiligheidsvoorschriften voor gebouwen voor om extra veiligheidsbalken of verstevigingen aan ramen toe te voegen als de afstand van vloer tot raam te klein wordt.

Verschillende hoogtes
U kunt kiezen uit verschillende hoogtes – van 40 mm tot 110 mm – afhankelijk van de capaciteit die u nodig heeft.

Lichtgewicht systeem
De computervloer is een lichtgewicht systeem dat niet meer dan 22 kg/m 2 aan de bouwconstructie toevoegt en transport, installatie en onderhoud zuiniger maakt dan bij andere systemen. Maar met 64 sokkels per m 2 , en gemaakt voor sterkte van gegalvaniseerd staal, geeft het een uitstekend draagvermogen.

.

Wilt u meer informatie over dekvloeren of bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

DOWNLOAD NU DE BROCHURE